2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Παιδικές Κατασκηνώσεις «Περιβόλι της Σουμελά 2024»

Τρίτη04Ιούνιος2024

Παιδικές Κατασκηνώσεις «Περιβόλι της Σουμελά 2024»

KAT 2024 copy

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιερά Μητρόπολις Αττικής και Βοιωτίας

Δημοκρίτου 18, Αχαρναί, 136 71, Τηλ. 210 2466385, Emailinfo@imab.gr

Γραφείο Παιδείας & Πολιτισμού

Παιδικές Κατασκηνώσεις «Περιβόλι της Σουμελά», 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

            Με τη χάρη του Θεού και την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου, θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι Παιδικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας, «Περιβόλι της Σουμελά».

                     Οι Κατασκηνώσεις λειτουργούν για 5η χρονιά, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10-16 ετών, σε εγκαταστάσεις κατάλληλες και εναρμονισμένες προς τον σκοπό της Μητροπόλεως, στα Βίλια Αττικής, φιλοξενώντας τα παιδιά της Αρχιερατικής μας Περιφέρειας, εντελώς δωρεάν. 

Οι Κατασκηνωτικές περίοδοι είναι οι εξής:

Αγόρια:                     27 Ιουλίου - 1 Αυγούστου

Κορίτσια:                 2 Αυγούστου - 7 Αυγούστου

 

ΘΕΜΑ:

«Με καπετάνιο τον Χριστό»

Σκοπός της ενέργειας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά, μέσα από την αναφορά και εξιστόρηση σημαντικών γεγονότων της πορείας της Ορθοδόξου, της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας, το αδιαμφισβήτητο της λυτρωτικής Της πορείας. “Η Εκκλησία ως Σώμα Χριστού, «η πνευματική αυτή Ναυς», στο δυο χιλιάδων ετών και πλέον ταξίδι της, βρίσκει πάντα τον προορισμό και το απάνεμο λιμάνι της σωτηρίας, διότι στο τιμόνι Της, είναι άριστος πηδαλιούχος, ο Χριστός μας”, μάς λέει ο Ιερός Χρυσόστομος. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Περιβόλι -και μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και πνευματικές δραστηριότητες με κυριότερη την κοινή προσευχή- μνημονεύονται, αναλύονται και αναπτύσσονται μείζονα ιστορικά επετειακά θέματα, συνδεδεμένα με την πίστη και την παράδοση.

Μουσική (βυζαντινοί ύμνοι και παραδοσιακά άσματα), ζωγραφική, αγιογραφία και χειροτεχνίες, παιχνίδια γνώσεων, παραδοσιακοί χοροί, ομαδικά παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες, προβολές ντοκουμέντων, αφηγήσεις και παρουσιάσεις, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο «Περιβόλι της Σουμελά».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στους Εφημέριους των ενοριών, καθώς και στα Στελέχη των Κατασκηνώσεων από κάθε ενορία.

Ακολουθούν σε ηλεκτρονική μορφή τα έντυπα για τη δήλωση συμμετοχής. (Η έντυπη δήλωση συνοδεύεται από ιατρικό δελτίο, το οποίο συμπληρώνει και υπογράφει ο οικογενειακός ιατρός ή ο παιδίατρος).

Παρακαλούμε, όπως επιστραφούν οι κατωτέρω δηλώσεις έως και την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024.

Εκ του Γραφείου Παιδείας & Πολιτισμού,

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη

 Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στους Εφημέριους των ενοριών, καθώς και στα Στελέχη των Κατασκηνώσεων από κάθε ενορία.

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes