2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ετήσιο Μνημόσυνο π. Ευαγγέλου Βελέτζα

Σάββατο06Απρίλιος2024

Ετήσιο Μνημόσυνο π. Ευαγγέλου Βελέτζα

 KDEIA P EYAGGELO99S 23 1 of 16

   Με συγκίνηση τελέσθηκε σήμερα, μετά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Λουτουφίου, το ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πρεσβυτέρου π. Ευαγγέλου, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
   Ο μακαριστός π. Ευάγγελος διετέλεσε επί σειρά ετών Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λιβαδειάς και διακρίθηκε στο πνευματικό χωράφι της κατά Βοιωτίαν Εκκλησίας για την αγάπη του προς τον πλησίον και την αβραμιαία φιλοξενία του.
   Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του μίλησε στοχευμένα για το μυστήριο του θανάτου ως το ποθούμενο από τους συνειδητούς Χριστιανούς, καθώς αποτελεί την αναγκαία δίοδο προς την αληθινή ζωή, και ευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιερέως εις χείρας Θεού Ζώντος.

IMG 3070

IMG 3071

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes