2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Στυλιανού στη Θήβα

Σάββατο09Δεκέμβριος2023

Η εορτή του Αγίου Στυλιανού στη Θήβα

 

AGIOU STYLIANOY 23 1 of 8  Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Θηβών Βοιωτίας λειτούργησε σήμερα, ημέρα μνήμης του Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.
  Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος, ορμώμενος από το γεγονός ότι ο Άγιος Στυλιανός είναι κατά την παράδοση ο φύλακας και προστάτης των παιδιών, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υφίσταται η κοινωνία μας από την παραβατικότητα των ανηλίκων, η οποία είναι δραματικά αυξανόμενη. Δυστηχώς  αρκετοί γονείς δεν έχουν επικοινωνία με τον Χριστό, με αποτέλεσμα να μην δίνουν στα παιδιά τις κατάλληλες αρχές για να αναδειχθούν χρήσιμοι πολίτες. Αυτό θα αλλάξει μόνο με την επιστροφή στον Χριστό και την ορθή διαπαιδαγώγηση.
  Εν κατακλείδι, ο Επίσκοπός μας έδωσε ευχές για έτη πολλά και ευλογημένα στον Εφημέριο του Ναού, Αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο π. Στυλιανό, και τους λοιπούς εορτάζοντες. Εξέφρασε δε και την ευχή με την πρεσβεία του Αγίου Στυλιανού να φωτισθούν και  να ενισχυθούν όσοι ανατρέφουν παιδιά ώστε να τους δώσουν αρχές Χριστού για να γίνουν χρηστοί και έτσι να εξασφαλισθεί το μέλλον.

AGIOU STYLIANOY 23 6 of 8

AGIOU STYLIANOY 23 5 of 8

AGIOU STYLIANOY 23 3 of 8

AGIOU STYLIANOY 23 4 of 8

AGIOU STYLIANOY 23 2 of 8

AGIOU STYLIANOY 23 8 of 8

IMG 6060

AGIOU STYLIANOY 23 7 of 8

 

 

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes