2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Αγιασμός στον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου»

Σάββατο25Νοέμβριος2023

Αγιασμός στον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου»

 AKRITES 23 1 of 13

    Το απόγευμα της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος τέλεσε τον Αγιασμό στον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου» με αφορμή την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου υπό την νέα Πρόεδρο, Πελαγία Τσούλφα. 

   Το παρόν έδωσαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Ιωάννης Ηλίας, ο βουλευτής κ.Ευάγγελος Λιάκος,η Δημοτική Σύμβουλος και Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Ασπρόπυργος μας ενώνει», κα. Σοφία Μαυρίδη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικοί παράγοντες και μέλη του Συλλόγου. 

   Ο Σεβασμιώτατος ξεκίνησε την ομιλία του με το μεγίστης σημασίας χριστιανικό ρητό «από Θεού άρχεσθαι». Πάντοτε οι Χριστιανοί, όταν πρόκειται να ξεκινήσουμε κάποιο έργο, ξεκινούμε αιτούμενοι την ευλογία του Θεού. Ο Αγιασμός είναι χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της ευλογημένης αρχής και είναι πραγματικά παρήγορο το ότι, παρ’ όλη την επίθεση που η Πατρίδα μας δέχεται από ξένα κέντρα, οι περισσότεροι δημόσιοι φορείς ξεκινούν το έργο τους με τον Αγιασμό υπέρ φωτίσεως και ενισχύσεως από Θεού. 

   Ορμώμενος από την αναφορά του στην λυσσαλέα επίθεση που δέχονται τα ήθη μας, ο Επίσκοπός μας, τόνισε ότι προκειμένου να αντισταθούμε σε αυτή την επίθεση, έχουμε καθήκον να καλλιεργήσουμε μεταξύ μας την συνοχή και την ενότητα. Περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν. Αν την πραγματικότητα αυτή την λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν και ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα είμαστε πολύ ισχυροί, καθώς «η ισχύς εν τη ενώσει». 

   Κλείνοντας τον λόγο του, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου να έχουν την ευλογία του Θεού στο έργο που ανέλαβαν, τονίζοντας την σημασία της συνέπειας στην επιτυχή έκβαση κάθε εγχειρήματος. Ευχήθηκε δε και στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ηλία να έχει καλή θητεία για το καλό του Ασπροπύργου.

AKRITES 23 3 of 13

AKRITES 23 2 of 13

AKRITES 23 4 of 13

AKRITES 23 5 of 13

AKRITES 23 6 of 13

AKRITES 23 7 of 13

AKRITES 23 8 of 13

AKRITES 23 9 of 13

AKRITES 23 10 of 13

AKRITES 23 11 of 13

AKRITES 23 12 of 13

AKRITES 23 13 of 13

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes