2b.jpg

Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στον Ταξιάρχη Νενήτων Χίου

Σάββατο07Οκτώβριος2023

Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στον Ταξιάρχη Νενήτων Χίου

 

jg3

   Στην Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ Νενήτων Χίου λειτούργησε σήμερα, ημέρα μνήμης της συνάξεως της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης και της Αγίας Πρωτομάρτυρος Θέκλης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος και τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαριστής Καλλιόπης Κατσάλα, εκλεκτού τέκνου της τοπικής Εκκλησίας.

MYRTIDIOTISSA XIOS 23 1 of 3

   Στην ομιλία του, ο Επίσκοπός μας αναφέρθηκε στο θαυμαστό γεγονός της φανερώσεως της εικόνος της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στα Κύθηρα.
   Εν συνεχεία, μίλησε καταλλήλως για την επικαιρότητα και τα αλλότρια ήθη που επιβάλλονται προκλητικά στην πατρίδα μας.
  Κλείνοντας, μίλησε για την μακαριστή Καλλιόπη, η οποία υπήρξε υπόδειγμα Χριστιανής, συζύγου και μητέρας και ευχήθηκε να έχει ανάπαυση η ψυχή της στην κατάσταση των δικαίων, αλλά και τα τέκνα της να έχουν την εξ ύψους παρηγορία.

MYRTIDIOTISSA XIOS 23 2 of 3
MYRTIDIOTISSA XIOS 23 3 of 3

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook