2b.jpg

Αγιασμοί στο 5ο και στο 2ο ΚΔΑΠ Ασπροπύργου

Τρίτη26Σεπτέμβριος2023

Αγιασμοί στο 5ο και στο 2ο ΚΔΑΠ Ασπροπύργου

   Παραμονή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, μετά τον Μέγα Εσπερινό που τελέσθηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Σουμελά Ασπροπύργου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, ο ίδιος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς 2023-2024 στο 5ο και στο 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Δήμου Ασπροπύργου τα οποία στεγάζονται στο 11ο και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου αντιστοίχως.

   Παρόντες στις σεμνές τελετές ήταν μεταξύ άλλων η υποψήφια Δήμαρχος Ασπροπύργου και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κα. Σοφία Μαυρίδη και ο νυν Πρόεδρος της ΚΕΔΑ και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

   Απευθυνόμενος με το πέρας του Αγιασμού σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, ο Σεβασμιώτατος τους τόνισε την χρησιμότητα της συχνής επανάληψης της Κυριακής Προσευχής (Πάτερ ημών). Μέσα από την επιμονή στην ιερή αυτή προσευχή, λαμβάνουμε σωματική και ψυχική ενίσχυση και φωτίζεται ο νους μας ώστε να κάνει, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, το σωστό. Για τον λόγο αυτό, προέτρεψε όλους, μικρούς και μεγάλους, όσοι θέλουν ενίσχυση από τον Κύριό μας, να Τον επικαλούνται με την προσευχή την οποία ο Ίδιος μας δίδαξε. 

   Σε άλλο σημείο, ευχαρίστησε την κα. Σοφία Μαυρίδη, η οποία ως Πρόεδρος της ΚΕΔΑ είχε συμβάλει τα μέγιστα για την πρόοδο και την σε εθνικό επίπεδο υποδειγματική λειτουργία των ΚΔΑΠ, τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο για τις δράσεις του που αφορούν στο καλό της νεότητας, αλλά και τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην εκπαιδευτική μέριμνα του Δήμου Ασπροπύργου, ενώ, κλείνοντας, ευχήθηκε τα δέοντα για μία δημιουργική, ευχάριστη και ειρηνική χρονιά.

Από το 5ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

5 KDAP 23 1 of 7

5 KDAP 23 2 of 7

5 KDAP 23 3 of 7

5 KDAP 23 5 of 7

5 KDAP 23 6 of 7

5 KDAP 23 7 of 7

 Από το 2ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

2 KDAP 1 of 7

2 KDAP 2 of 7

2 KDAP 3 of 7

2 KDAP 4 of 7

2 KDAP 5 of 7

2 KDAP 6 of 7

2 KDAP 7 of 7