2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή μετά τα Φώτα στη Σουμελά Ασπροπύργου

Κυριακή22Ιανουάριος2023

Κυριακή μετά τα Φώτα στη Σουμελά Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Σουμελά Ασπροπύργου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή μετα τα Φώτα. 

IMG 4832

   Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη βασιλεία των ουρανών, η οποία κατακτάται με τη διαρκή μετάνοια. Επίσης, εστίασε στη πρόρρηση του προφήτη Ησαΐα «ὁ λαὸς ὁ καθήμενος ἐν σκότει εἶδε φῶς μέγα», τονίζοντας ότι η παρουσία του Χριστού στη ζωή μας είναι φως, είναι ζωή, χαρά και ανάσταση. Τι θέλει ο Χριστός για να παρίσταται στη ζωή μας; Μετάνοια και καρδιακή αγάπη χωρίς πολλά και περιττά λόγια. Με την επίσκεψη του Κυρίου στη ζωή μας, όχι μόνο θα πλημμυρίσουμε φως, αλλά θα ανατραπεί όλη η πολεμική που εξαπολύεται εις βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes