2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Νυκτερινή Ακολουθία στην Παναγία Σουμελά Ασπροπύργου

Παρασκευή21Οκτώβριος2022

Νυκτερινή Ακολουθία στην Παναγία Σουμελά Ασπροπύργου

     Με κατάνυξη τελέσθηκε νυκτερινή ακολουθία επί τη μνήμη των Αγίων Πελαγίας και Ταϊσίας στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Σουμελά Ασπροπύργου.
viber image 2022 10 21 11 17 39 943
   Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε από Ιερείς, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο μεγάλο δώρο της μετανοίας, δεδομένου ότι με την μετάνοια δύο πρώην πόρνες, η Πελαγία και η Ταϊσία, κατόρθωσαν να κατακτήσουν την αγιότητα και να κερδίσουν θέση μέσα στο αγιολόγιο της Εκκλησίας μας. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο σώμα ως Ναό του Θεού κατά τον Απόστολο Παύλο, τονίζοντας παράλληλα την μεγάλη αξία που έχει η παρθενία και η αγνότητα για τους Χριστιανούς. Τα αγαθά αυτά πρέπει να ενθαρρύνουμε τις νέες γενιές να τα διαφυλάττουν ως πολύτιμο θησαυρό και να μη παρασύρονται από τις κακές συνήθειες του κόσμου, ο οποίος, δυστυχώς, έχει χάσει τον δρόμο που οδηγεί στον Θεό.

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes