2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Παϊσίου στη Λυκόβρυση και στον Βαρνάβα Αττικής

Παρασκευή02Ιούλιος2021

Η εορτή του Αγίου Παϊσίου στη Λυκόβρυση και στον Βαρνάβα Αττικής

   Επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Μεγάλου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λυκόβρυσης. Εκεί ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ευχηθεί εκ του σύνεγγυς στην εψηφισμένη Ηγουμένη Παϊσία Μοναχή για την ονομαστική εορτή αυτής και να τελέσει το μνημόσυνο της Μακαριστής Β' Ηγουμένης της Μονής, Παϊσίας Μοναχής, η οποία μάλιστα είχε ενθρονισθεί στον ηγουμενικό θρόνο την ημέρα αυτή.

IMG 5649 

IMG 20210704 212234

   Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος λειτούργησε στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βαρνάβα Αττικής, όπου τέλεσε το μνημόσυνο του Μακαριστού Κτίτορος της Μονής, Μητροπολίτου Ευρίπου και Ευβοίας κυρού Παϊσίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

IMG 20180310 185657 

 

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes