2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η 23η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή04Ιούλιος2021

Η 23η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

    Παρά την ελάχιστη προηγηθείσα επικοινωνία και την διακριτική αυτή τη φορά πρόσκληση εκ μέρους της Μητροπόλεως μας προς το συνειδητά ευαισθητοποιημένο ποίμνιο της επαρχίας μας, η ανταπόκριση και η συνεισφορά των συνενοριτών μας σε έμπρακτη αγάπη ήταν και πάλι ικανοποιητική.

AIMODISIA 7 21

   Οι τακτικοί πλέον εθελοντές αιμοδότες της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας προσήλθαν σήμερα, Κυριακή Β' Ματθαίου, στην 23η τακτική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι -ως είθισται- στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ασπρόπυργο.
   Η Συντονιστική Επιτροπή της αιμοδοσίας αποτελούμενη από τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη και την Αντιδήμαρχο Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη έλαβε τα συγχαρητήρια του Επισκόπου μας. Αντίστοιχα, ευχές και ευχαριστίες δόθησαν στο με συνέπεια και σταθερότητα συνεργαζόμενο με την Μητρόπολή μας κλιμάκιο των Ιατρών και το εξειδικευμένο προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», το οποίο και εργάστηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία. Επιβλέπων και υποστηρικτής της ενέργειας ήταν όπως πάντα, ο εφημέριος του Ναού, π. Ματθαίος Μαβίδης.
   Την ευλογία, τις ευχές και τις ευχαριστίες εισέπραξαν άπαντες, με πρώτους τους συμμετέχοντες εθελοντές αιμοδότες, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Χρυσόστομο, ο οποίος και παρευρέθηκε στον χώρο της αιμοδοσίας αμέσως μετά το πέρας του εορτασμού της ενθρονίσεως της εκλεγείσης Ηγουμένης, Παϊσίας Μοναχής, γεγονός που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, στην Ιερά Μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λυκοβρύσεως Αττικής.

IMG 0759

IMG 0755

IMG 0758

IMG 0761

IMG 0752

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes