2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η απόδοση του Πάσχα στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Ανθούσας

Τετάρτη09Ιούνιος2021

Η απόδοση του Πάσχα στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Ανθούσας

   Η Λαμπρή εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου μας απεδόθηκε με πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργουντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στην Ανθούσα. 

   Με περίσσεια χαρά οι πιστοί άκουσαν το τελευταίο για φέτος, αλλά διαχρονικό παιάνα της νίκης κατά του θανάτου, το Χριστός Ανέστη, όπως ακριβώς το άκουσαν εκείνη την ημέρα, τη μιά των Σαββάτων, οι Άγιες Μυροφόρες και οι Θείοι Μαθητές.
   
   Στη σύντομη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ανάσταση του Χριστού, το συγκλονιστικότερο γεγονός της χριστιανοσύνης, την αιτία για την οποία βρισκόμαστε σε μια πίστη όλο φως, όλο ζωή. Εξαιτίας της Αναστάσεως, η ζωή κάθε συνειδητού χριστιανού είναι λουσμένη στο Φως. Γιατί; Διότι για εμάς δεν υπάρχει θάνατος. Διότι πορευόμαστε στη ζωή με άγκυρα ελπίδος την επαγγελία Εκείνου που είπε: «μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος». Αμήν.

 ANASTASIS

IMG 5158

IMG 5156

IMG 5178

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes