2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η 22η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή28Μάρτιος2021

Η 22η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

   Συγκινητική χαρακτηρίστηκε σήμερα, Β’ Κυριακή Νηστειών, η προσέλευση των μελών της Μητροπόλεώς μας, στην 22η τακτική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι -ως είθισται- στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ασπρόπυργο.

 ΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 93 21 copy

   Η προσέλευση των εθελοντών, που ξεπέρασε την προσδοκία των διοργανωτών (λόγω των δυσχαιρών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία, και δη, την τελευταία περίοδο), απέδωσε πλέον του ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. 

image3

image6

   Συγχαρητήρια αξίζουν στην Συντονιστική Επιτροπή για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή της διαδικασίας, η οποία και έγινε μέσω τηλεφωνικών ραντεβού προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία των αιμοδοτών, και βεβαίως να τηρηθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Αντίστοιχα, με συνέπεια ανταποκρίθηκε το κλιμάκιο των Ιατρών και το εξειδικευμένο προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», το οποίο και εργάστηκε όπως κάθε φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία. Παρών στην επιβλέπων της ενέργειας ήταν όπως πάντα και ο εφημέριος του Ναού, π. Ματθαίος Μαβίδης.

   Την ενέργεια χαιρέτησε -φυσική παρουσία- ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και παρευρέθηκε στον χώρο μετά το πέρας της πρωινής Θείας Λειτουργίας, προκειμένου να ενθαρρύνει, να τονώσει και να δώσει την πατρική του ευλογία στους συμμετέχοντες.

IMG 6353

IMG 6358

   Ευχαριστίες από καρδιάς έλαβαν από τον ίδιο τον Επίσκοπό μας τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, οι κ.κ. Κώστας Βενιέρης και η Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου Σοφία Μαυρίδη, καθώς και ο Χαράλαμπος Σαρηγιαννίδης για την υποστηρικτική του παρουσία. Ευχαριστίες και ευχές έλαβε το κλιμάκιο των ιατρών που διεξήγαγε την αιμοδοσία. 

image8

   Θερμότατες ευχές και ευλογίες έδωσε ο Μητροπολίτης μας ιδιαιτέρως, σε όλους εκείνους τους «υπεύθυνους ανθρώπους», στα μέλη της Εκκλησίας και της Μητροπόλεώς μας, τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες που για ακόμη μία αφορά εκδήλωσαν εμπράκτως την χριστιανική τους ιδιότητα, δίνοντας με αγάπη το αίμα τους για τον συνάνθρωπο.

 

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes