2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως

Κυριακή14Μάρτιος2021

Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως

230549.p

   Με διαφορετικό χαρακτήρα τελέσθηκε φέτος ο πρώτος κατανυκτικός Εσπερινός, ο της Συγχωρήσεως, το απόγευμα της Τυροφάγου Κυριακής. 

   Λόγω των περιστάσεων, ο Εσπερινός που μας εισάγει στο στάδιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής παροτρύνοντας όλους μας να ενδυθούμε τα όπλα του φωτός, αποτινάζοντας το βαρύ φορτίο των μικροτήτων που μας κρατούν μακριά από τη θέα του Θεού, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Κοσμοσώτειρας Κρυονερίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιουμένου υπό αδελφών της Μονής, ως και του Πρεσβυτέρου π. Ματθαίου Μαβίδη.

   Εν τω τέλει του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε την συγχωρητική ευχή για τους παρισταμένους Πατέρες αλλά και για τον δι’ ευλόγους αιτίας απόντα κλήρο και λαό της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος και οι Πατέρες αλληλοσυγχωρέθηκαν κατά το ειθισμένο, γεγονός που οφείλουν να επαναλάβουν όλοι οι Χριστιανοί, διότι η αλληλοσυγχώρεση αφαιρεί τα ψήγματα της κακίας και μας οδηγεί καθαρούς στην βίωση των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου.

1

3

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes