2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ανάμνηση θαύματος Παναγίας Μηχανιώτισσας στην Iερά Mονή Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού

Τρίτη25Αύγουστος2020

Ανάμνηση θαύματος Παναγίας Μηχανιώτισσας στην Iερά Mονή Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού

     Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στην Ιερά Μονή Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου. Κατά την ημέρα αυτή, η Ιερά Μονή τιμάει τη μνήμη του θαύματος που συνέβη όταν κάποιος ληστής παραβίασε τον χώρο της Μονής και επιτέθηκε με μαχαίρι στον φύλακα αυτής, Βασίλειο. Η Παναγία, τότε, ευδόκησε ώστε το μαχαίρι να προσκρούσει στην μικρή εικόνα της Παναγίας Μηχανιώτισσας την οποία ο Βασίλειος έφερε στο στήθος του, με αποτέλεσμα να σωθεί ο ευσεβής φύλακας του Μοναστηριού.
   Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχήθηκε η γέφυρα Ουρανού και Γης, η Πάναγνος Μητέρα του Θεού να σκεπάζει και να προστατεύει τον καθένα μας από τον οιονδήποτε κίνδυνο, ψυχικό και σωματικό, και να μας αξιώσει να εορτάσουμε με λαμπρότητα την ένδοξη Κοίμησή Της. 

 

IMG 1599

IMG 1575

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes