2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή της Σαμαρείτιδος στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Λιβαδειάς

Κυριακή17Μαϊος2020

Κυριακή της Σαμαρείτιδος στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Λιβαδειάς

    Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λιβαδειάς τέλεσε την πρώτη, μετά τα αυστηρά μέτρα της πολιτείας ενόψει του Κορωνοϊού, ανοικτή για τους πιστούς Θεία Λειτουργία ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος.

   Το αίσθημα της Αναστάσιμης Χαράς κατέλαβε τους προσελθόντες πιστούς οι οποίοι με συγκίνηση συμμετείχαν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και να ψάλλουν τον παιάνα της νίκης κατά του θανάτου.

   Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο μήνυμα που μεταφέρει διαχρονικά ο Αναστάς Χριστός μας, τη Χαρά και την Ειρήνη, τονίζοντας ότι ο γλυκύς Κύριος μας και νυν και εις τους αιώνας θα προσφέρει “τὸ ὕδωρ τὸ ζῶν” σε εκείνον που καλοπροαίρετα θα προσεγγίσει την πηγή της Φιλανθρωπίας Του, όπως άλλωστε έπραξε με την Σαμαρείτιδα, η οποία, ενώ ζούσε ασώτως, έτυχε του Θείου Ελέους· ήπιε από το αθάνατο νερό και κατέστη Ισαπόστολος και κήρυκας της Ανάστασης του Σωτήρος Χριστού.

 IMG 8055

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes