2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Αγώνας των Χιωτών για την προστασία του τόπου τους

Σάββατο29Φεβρουάριος2020

Αγώνας των Χιωτών για την προστασία του τόπου τους

   Δυναμικό αγώνα για το αυτονόητο, να ζήσουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους, δίνουν οι νησιώτες της Χίου και της Μυτιλήνης. 

   Αντιμέτωποι με το μεταναστευτικό, το πρόβλημα με την τεράστια εθνική διάσταση, μάχονται για τη διατήρηση των ανθρωπίνων συνθηκών, που θα τους επιτρέψουν να ζήσουν με ησυχία, ασφάλεια και προκοπή στην ιδιαίτερή τους πατρίδα, αυτοί και τα παιδιά τους. 

   Οι νησιώτες, χωρίς να έχουν τίποτα πλέον να χάσουν, αντιστέκονται στη δημιουργία μόνιμων, τεραστίου κόστους, «κλειστών-ανοιχτών» υπερδομών, που πρόκειται να φιλοξενήσουν μαζικά παράνομους μετανάστες, μέτρο που αλαζονικά επιτάσσουν οι Ευρωπαίοι και δυστυχώς, υποτακτικά εφαρμόζει το επίσημο κράτος.  

   Άναυδοι, δίχως αναπνοή παρακολουθήσαμε από τα ΜΜΕ, αλλά και δια ζώσης, αφουγκρασθήκαμε, μάθαμε, συνομιλήσαμε με ντόπιους, που τις τελευταίες ημέρες ζουν ένα πρωτόγνωρο ανθελληνικό εφιάλτη από απάτριδες, που επιμένουν στον αφελληνισμό του τόπου μας.

   Αχαρακτήριστη, εχθρική κι απάνθρωπη είναι η αντιμετώπιση σε Έλληνες, οι οποίοι αντιστέκονται στην επέλαση εκείνων, που καθημερινώς και μεθοδευμένα έρχονται στα νησιά μας με πρόγραμμα την εξαφάνισή μας. Είναι αδιανόητο να φιμώνονται οι Έλληνες νησιώτες που μάχονται για τον τόπο και για το μέλλον τους, να ακυρώνονται τα δικαιώματά τους και να λογίζονται ως ξένοι στη χώρα τους.

   Στη Χίο, βρίσκεται τις ημέρες αυτές ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, δίπλα στους ανθρώπους -ντόπιους κατοίκους- που έζησαν την άναρχη και άνανδρη επιδρομή των ΜΑΤ της Ελληνικής Αστυνομίας, στο νησί οπού γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, ζουν κι αγαπούν.

720 704502 347a4081e4 b2deca4ba659bb8d

20200122 chios 2

unnamed

gre22275528 thumb large

d1e7dbced7f6e1cac2dda15300fe4d46 XL

x xios epeis 0e3576fc

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes