2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Τράπεζα Αγάπης για τους Φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας

Σάββατο22Φεβρουάριος2020

Τράπεζα Αγάπης για τους Φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας

   Την πατρική του αγάπη, την ικανοποίηση από την ευλογημένη και δημιουργική συνεργασία, αλλά και τις ευχαριστίες του εκδήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προς τα μέλη των Φορέων της Μητροπόλεως, μέσα από την Τράπεζα Αγάπης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παραμονή της Απόκρεως, στην παρακείμενη του Αγίου Κωνσταντίνου αίθουσα στον Ασπρόπυργο.  

   Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου, συγκεντρώθηκαν στην ζεστή «οικογενειακή» αυτή εκδήλωση Κληρικοί της Μητροπόλεως, το αξιόλογο δυναμικό των Κατηχητικών Σχολείων, τα μέλη του «Πατρίου Αναλογίου» και της Μεικτής Χορωδίας της Μητροπόλεως «Υμνωδοί», τα μέλη της «Λυδίας», του Συνόλου αφήγησης, δράματος και απαγγελίας, τα στελέχη των Παιδικών Κατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά», και τέλος οι υπεύθυνοι της εθελοντικής αιμοδοσίας της Μητροπόλεως.

   Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε κάθε Φορέα ξεχωριστά για τη συμβολή του στο έργο της Εκκλησίας, το οποίο στο σύνολό του σκοπό έχει, πρωτίστως τη δόξα του Θεού, δευτερευόντως, την ανάδειξη των αξιών και των ιδανικών εκείνων που το σημερινό ισοπεδωτικό σύστημα επιδιώκει να αφανίσει. 

   Έκανε μια σύντομη περιγραφή του εσωτερικού της δομής της Μητροπόλεως με αναφορά στην αδιαμφισβήτητης σημαντικότητας θέση του Ιερού Κλήρου. Αναφέρθηκε στον σπουδαίο και διαχρονικό ρόλο των Κατηχητικών Σχολείων και των Κατηχητών στην παιδεία. Με ιδιαίτερη έμφαση μίλησε για την προσπάθεια αφύπνισης της εθνικής μας συνείδησης, που με επιτυχία πραγματώνουν οι Υμνωδοί και η Λυδία. Συνέχισε με αναφορά στο έργο των παιδικών Κατασκηνώσεων που αποτελεί την ακαδημία, το φυτώριο των αυριανών μελών της Εκκλησίας της Ελληνικής κοινωνίας. Ολοκλήρωσε δε, με μνεία στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελούν τα στελέχη της Συντονιστικής ομάδας της αιμοδοσίας και οι συνεπείς εθελοντές αιμοδότες.  

   Την όμορφη ατμόσφαιρα στόλισαν με τραγούδια και ύμνους οι Υμνωδοί τους οποίους και συνοδεύσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι διαμορφώνοντας ένα αδελφικό κλίμα αγάπης.

   Ο Σεβασμιώτατος, πλήρης ικανοποιήσεως από τη θερμή ανταπόκριση των συνεργατών του, έδωσε τις πατρικές του ευχές, αλλά και αναμνηστικές ευλογίες σε όλους τους προσκεκλημένους.

IMG 2654

IMG 6364

IMG 6336

IMG 6338

IMG 6339

IMG 6341

IMG 6351

IMG 6360

IMG 6426

IMG 6443

IMG 2656

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes