2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ομιλία στους «Ακρίτες του Πόντου»

Τετάρτη19Φεβρουάριος2020

Ομιλία στους «Ακρίτες του Πόντου»

   Ομιλία με θέμα «Το Κατανυκτικό Τριώδιο» πραγματοποιήθηκε απόψε, το απόγευμα από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου» στην αίθουσα του φορέα, στον Ασπρόπυργο. 

   Ο Σεβασμιώτατος εξήγησε ποια είναι τα ψυχικά οφέλη που αποκομίζει ο Χριστιανός, όταν και εφόσον βιώσει με πληρότητα την εμπειρία της περιόδου του Τριωδίου, του «βιωματικού» Τριωδίου, όπως χαρακτηριστικά είπε. Η αποκαλυπτική και αποσαφηνιστική ομιλία του Ποιμενάρχου μας, προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων.

   Παρόντες στην ομιλία ήταν η Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη, η Γραμματέας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Αθηνά Σωτηριάδη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των «Ακριτών» κ. Ιωάννης Σεπτούχας.

IMG 6298

IMG 6303

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes