2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή ΙΔ’ Λουκά στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λουτουφίου Βοιωτίας

Κυριακή15Δεκέμβριος2019

Κυριακή ΙΔ’ Λουκά στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λουτουφίου Βοιωτίας

   Στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λουτουφίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή ΙΔ’ Λουκά.

   Στην ομιλία του, ο Επίσκοπος μας αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, την θεραπεία του τυφλού στην Ιεριχώ. Ο άνθρωπος εκείνος, επιζητώντας τη λύτρωση των οφθαλμών του, έκραζε προς τον Χριστό που περνούσε από την περιοχή του, καθώς πίστευε -καρδιακά- ότι ο Κύριος μπορεί να τον θεραπεύσει. Οι συνάνθρωποί του, ωστόσο, με περιφρόνηση τον επιτιμούσαν και του ζητούσαν να σιωπήσει. Τότε, ο Χριστός πλησίασε και του χάρισε τη θεραπεία βεβαιώνοντάς τον ότι η θερμή του πίστη τον έσωσε. Το γεγονός αυτό διδάσκει στον κάθε Χριστιανό ότι ακόμα κι αν στερούμεθα ανθρώπινης συμπαράστασης, μπορούμε με απλή και καθαρή πίστη να πλησιάσουμε τον Χριστό και να τύχουμε της σωματικής και ψυχικής θεραπείας.

IMG 1541

IMG 1539

IMG 1551

IMG 1555 1

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes