2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η 18η τακτική Αιμοδοσία της Μητροπόλεως την πρώτη Κυριακή του νέου Εκκλησιαστικού έτους

Κυριακή15Σεπτέμβριος2019

Η 18η τακτική Αιμοδοσία της Μητροπόλεως την πρώτη Κυριακή του νέου Εκκλησιαστικού έτους

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα, την πρώτη Κυριακή του νέου Εκκλησιαστικού έτους, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου μας κ. Χρυσοστόμου, η 18η τακτική εθελοντική Αιμοδοσία της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας.  Η εξαιρετικά σημαντική και καθιερωμένη πλέον αυτή ενέργεια, που επί σειρά ετών υλοποιείται στο πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης της Μητροπόλεώς μας, υποστηρίχθηκε και πάλι από το συνεπές, στην ιερή και επιβεβλημένη υποχρέωση της αιμοδοσίας, ποίμνιο της Εκκλησίας μας. Η αιμοδοσία είναι ένδειξη υπευθυνότητας και πολιτισμού του σύγχρονου ανθρώπου και βέβαια ίδιον του αλληλέγγυου Χριστιανού. Αναφορικά με τους εθελοντές αιμοδότες της Μητροπόλεώς μας, η συνέπεια και συχνότητα με την οποία ανταποκρίνονται στο κάλεσμα προσφοράς αίματος, αποδεικνύει πως η αιμοδοσία είναι γι’ αυτούς πλέον τρόπος ζωής.   

   Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου, στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Κλιμάκιο ιατρών από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» παρευρίσκετο κατά το διάστημα από τις 09.00 έως τις 14.00 κατά το οποίο έγινε η συλλογή των φιαλών αίματος.

   Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε, όπως κάθε φορά συνηθίζει, το χώρο, συνομίλησε με τους ιατρούς και τους παρευρισκόμενους εθελοντές αιμοδότες, ευλόγησε την δράση, και ευχαρίστησε άπαντες για την πολύτιμη προσφορά τους, ιδιαιτέρως δε, τα μέλη της Συντονιστικής Ομάδας της Αιμοδοσίας και συγκεκριμένα τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Ασπροπύργου κα Σοφία Μαυρίδη, τον Χαράλαμπο Σαρηγιαννίδη και βέβαια τον ακάματο εργάτη της Εκκλησίας μας π. Ματθαίο Μαβίδη. 

Afisa

20190915 114333

IMG 018

IMG 012

IMG 013

IMG 014

IMG 015

IMG 016

IMG 017

IMG 020

IMG 010

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes