2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή των Αγίων Πατέρων Νικήτα, Ιωσήφ και Ιωάννη στη Χίο

Κυριακή02Ιούνιος2019

Η εορτή των Αγίων Πατέρων Νικήτα, Ιωσήφ και Ιωάννη στη Χίο

   Με Ιερά αγρυπνία, όπως επιβάλει το από ετών τυπικό της Ιεράς Μονής των Αγίων Πατέρων στο Προβάτειον όρος της Χίου, πανηγύρισε η ανδρώα ομώνυμη Ιερά Μονή των Αγίων Νικήτα, Ιωσήφ και Ιωάννη, ιερουργούντος του Ηγουμένου της, Αρχιμανδρίτου Γέροντος Αθανασίου.

   Ο καθηλωτικός και ιδιαιτέρως κατανυκτικός Ιερός Ναός στο εσωτερικό του σπηλαίου της Μονής, εκεί όπου κατά το 10ο αιώνα ασκήτευσαν οι τιμώμενοι Άγιοι, φιλοξένησε και φέτος πλήθος πιστών. Να σημειωθεί ότι τους τρεις Οσίους Πατέρες, τιμά ιδιαιτέρως, το εκ Χίου Σώμα της Εκκλησίας, το οποίο και ευλαβικά προσήλθε για να συμμετάσχει στον εορτασμό της μνήμης των Χιωτών Αγίων. 

22

23

24

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes