2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Τρίτη του Πάσχα στην Ι.Μ. Αγ. Ραφαήλ στη Θήβα

Τρίτη30Απρίλιος2019

Τρίτη του Πάσχα στην Ι.Μ. Αγ. Ραφαήλ στη Θήβα

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Θηβών χοροστάτησε σήμερα, Τρίτη του Πάσχα, ο Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος για την εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης με συμπροσευχομένους στο Ιερό Βήμα τους Σεβασμιωτάτους Τορόντο κ. Μωϋσή και Αμερικής κ. Δημήτριο. 

   Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε λιτανεία των Ιερών Εικόνων της Αναστάσεως και των τιμώμενων Αγίων, συνοδεία του Ιερού κλήρου, των Ιεροψαλτών, νέων ενδεδυμένων με εκκλησιαστικές ενδυμασίες και των εκκλησιαζομένων.

   Το κεντρικό μήνυμα του Ευαγγελίου είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας, προτρέποντας τους πιστούς να πλησιάσουν καρδιακά τον Αναστάντα Χριστό με την ευχή το Φως και η Χαρά της Αναστάσεως να κυριαρχούν στη ζωή μας.

   Η φιλόξενη αδελφότητα, υπό την Οσιοτάτη Γερόντισσα Χριστονύμφη, παρέθεσε Λαμπριάτικη τράπεζα στον Ιερό κλήρο.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes