2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Λαμπάδες και πασχαλινά εργόχειρα από τα Κατηχητικά Σχολεία

Σάββατο20Απρίλιος2019

Λαμπάδες και πασχαλινά εργόχειρα από τα Κατηχητικά Σχολεία

   Δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και μεράκι επέδειξαν μικρά και μεγάλα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεώς μας, που με τη βοήθεια των Κατηχητών τους, έφτιαξαν πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες, κάρτες και εργόχειρα. Τα παιδιά μοιράστηκαν τη χαρά της δημιουργίας, αλλά και της δωρεάς ακολουθώντας το παράδειγμα του Επισκόπου μας, αφού προσέφεραν τις όμορφες δημιουργίες ως δώρο, ή προς αξιοποίηση για τους σκοπούς των Κατηχητικών Σχολείων των ενοριών. 

   Η ηθική ικανοποίηση των παιδιών από τη δραστηριότητα αυτή, της δημιουργίας και της προσφοράς των μικρών χειροποίητων πασχαλινών δώρων είναι ένα πρώτο βήμα για την καλλιέργεια της αισθητικής και του ωραίου, του εθελοντισμού, της συλλογικής προσπάθειας, της συμβολής στην τοπική Εκκλησία και εν γένει στην ανάπτυξη πολιτισμού Χριστιανικού. 

   Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, μοιράστηκε για λίγο την χαρά του δημιουργικού και χαρούμενου αυτού τρόπου διαπαιδαγώγησης, με τα μικρά μας κατηχητόπουλα, παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδος.

Από τον Καθεδρικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αχαρνών

1

2

3

4

6

5 1

Από τον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου - Παναγίας Οδηγητρίας Αχαρνών

8

9

10

11

12

13

Από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Ασπροπύργου

14

15

Από τον Ι.Ν. 318 Θεοφ. Πατέρων Παιανίας

16

17

18

Από τον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ασπροπύργου

19

20

21

Από τον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ροδοπόλεως

22

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes