2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Ιερού Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό

Σάββατο09Φεβρουάριος2019

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Ιερού Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό

   Με ιδιαίτερη κατάνυξη εορτάσθηκε η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου με συλλειτουργούς του Ιερείς και Διακόνους. 

   Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του μεγάλου Ιεράρχου, με ιδιαίτερη μνεία στο ενδιαφέρον που επεδείκνυε και την πνευματική επένδυσή του στον Ιερό Κλήρο. Έκδηλη ήταν η αγωνία του μεγάλου Διδασκάλου της Εκκλησίας μας όσο καιρό ήταν στο πηδάλιο της Αρχιεπισκοπής της Κωνσταντινουπόλεως για τη πνευματική ζωή των Ιερέων του. Ήθελε όλοι οι κληρικοί να είναι «φως» και παράδειγμα για το ποίμνιο. Ήταν αμείλικτος στους κληρικούς εκείνους, οι οποίοι είχαν ως πορισμό την ευσέβεια του ποιμνίου της Εκκλησίας, είπε μεταξύ άλλων.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

15

16

17

18

19

20

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes