2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Εκδήλωση στον Ασπρόπυργο «Όνειρο Χριστουγέννων»

Πέμπτη20Δεκέμβριος2018

Εκδήλωση στον Ασπρόπυργο «Όνειρο Χριστουγέννων»

   Στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση «Όνειρο Χριστουγέννων» που πραγματοποιήθηκε απόψε, στην αίθουσα Γαλαξίας του Δήμου Ασπροπύργου παρευρέθη ο Επίσκοπός μας κ. Χρυσόστομος, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Σοφίας Μαυρίδου, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικολάου Μελετίου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Αναστάσιου Παπαδόπουλου, Αβραάμ Κωνσταντινίδη, Παντελή Σαββίδη, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Αντωνίου Κονταξή, Δημητρίου Παπαδόπουλου, Ιωάννη  Κατσαρού, του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Μελετίου Μπουραντά, εκπροσώπων τοπικών φορέων και με τη προσέλευση φυσικά εκατοντάδων μικρών παιδιών των ΚΔΑΠ συνοδευομένων υπό των γονέων τους.

   Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό «Όνειρο Χριστουγέννων», τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό τη διδασκαλία του καθηγητή κ. Ιωάννη Κιαχόπουλου, μεταφέροντας το μήνυμα πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε για τα καλύτερα στη πατρίδα μας.
   Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τους εκλεκτούς συνεργάτες του που αγωνίζονται για την αναβάθμιση του Δήμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα συνεχίσουν όλοι μαζί ενωμένοι για τα καλύτερα και στο Δήμο.
   Αξίζουν συγχαρητήρια στη Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Σοφία Μαυρίδου η οποία μαζί με τους συνεργάτες της στηρίζουν τη τοπική κοινωνία.

1

5

4

6

7

8

9

11

20181220 194000 resized

15

13

17

18

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes