2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του «ἐν Χώναις» θαύματος στον Ταξιάρχη Ασπροπύργου και το Τρισάγιο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χρυσοστόμου

Τετάρτη19Σεπτέμβριος2018

Η εορτή του «ἐν Χώναις» θαύματος στον Ταξιάρχη Ασπροπύργου και το Τρισάγιο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χρυσοστόμου

            Με κατάνυξη εορτάσθηκε το «ἐν Χώναις» θαύμα του Αρχιστράτηγου Μιχαήλ στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Γκορυτσά Ασπροπύργου.

            Στο πλαίσιο του εορτασμού τελέσθηκε εχθές, το απόγευμα, Πανηγυρικός Εσπερινός υπό των Ιερέων των όμορων ενοριών Ασπροπύργου που συνοδεύτηκε από λιτανεία της εικόνος με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ασπροπύργου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος πιστών.

1A

1

2

3

4

5

6

7

            Σήμερα, ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Ποιμενάρχης μας μίλησε για το θαύμα του Αρχαγγέλου, προτρέποντας τους εκκλησιαζομένους να  επιτρέψουν στη ζωή τους να κυριαρχήσει το θέλημα του Θεού.

8

9

10

            Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος με τους κληρικούς, τέλεσαν Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας, κυρού Χρυσοστόμου, αφού σήμερα, συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τη κοίμησή του.

11

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes