2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η Αρχιερατική επέτειος 19 χρόνων του Μητροπολίτου μας

Πέμπτη16Αύγουστος2018

Η Αρχιερατική επέτειος 19 χρόνων του Μητροπολίτου μας

DESPOTIS XRYSOSTOMOS 1

            Με νυκτερινή Ακολουθία στην Ιερά Μονή Παναγίας Κοσμοσώτηρος Κρυονερίου τιμήθηκε η 19η επέτειος Αρχιερωσύνης του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  μας κ. Χρυσοστόμου. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόριος, ο οποίος μέλλει να εορτάσει την Αρχιερατική του επέτειο την επομένη ημέρα, συλλειτουργούντων κληρικών της Μητροπόλεώς μας.

            Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Επίσκοπός μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα πρόσωπα εκείνα τα οποία συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται στο ποιμαντικό έργο που διακονεί, καθώς και όσους προσπάθησαν να διαβάλουν το έργο αυτό όπου αμφότεροι είναι μέσα στο σχέδιο του Θεού.

            Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στον Μητροπολίτη κ. Γρηγόριο να έχει καλη συνέχεια στην ποιμαντορία του ώστε να προάγεται το έργο του Θεού.

            Κλείνοντας, αφού ευχαρίστησε τους  κληρικούς και λαϊκούς, ευχήθηκε σε όλους τέλος αγαθό.

 DSC0359

 DSC0360

IMG 2583

 DSC0363

 DSC0369

 DSC0371

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes