2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Δ' Κυριακή Λουκά στα Μέγαρα

Κυριακή29Οκτώβριος2017

Δ' Κυριακή Λουκά στα Μέγαρα

      Στην Ιερά Μονή Παναχράντου Μεγάρων λειτούργησε σήμερα, Δ' Κυριακή Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.
      Στη σύντομη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος επεξήγησε την Ευαγγελική περικοπή του Σπορέως. Κάθε άνθρωπος δέχεται τον λόγο του Θεού ανάλογα με την κατάσταση της καρδιάς του, γι’ αυτό και κάθε φορά που ακούμε τον ίδιο λόγο, λαμβάνουμε διαφορετικά μηνύματα. Μπορεί στην καθημερινότητα μας να ακούμε πολλές πνευματικές ομιλίες, ωστόσο, η ουσία δεν βρίσκεται στη ποσότητα, αλλά στο κατά πόσο δεχόμαστε και αφήνουμε τον λόγο του Θεού να αγγίξει την ψύχη μας. Όσο αποτρέπουμε τον Λόγο από το να οικήσει στη ψυχή μας, τόσο θα θεωρούμαστε υπαίτιοι για όσα, από τα οποία πάσχει η πατρίδα μας.

1de

2df

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes