2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Ιερωνύμου του νέου στην Αίγινα

Δευτέρα16Οκτώβριος2017

Η εορτή του Αγίου Ιερωνύμου του νέου στην Αίγινα

      Με  ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο νεοφανής Άγιος Ιερώνυμος της Αίγινας στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων (κτίσμα του Αγίου) Αιγίνης, προεξάρχοντος του οικείου Ιεράρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου, με Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο οποίο συμμετείχαν ο Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος ο οποίος κήρυξε το Θείο λόγο και οι Θεοφιλέστατοι, ο Μεθώνης κ. Αμβρόσιος και ο Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου, ο Γαρδικίου κ. Κλήμης.
      Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος κληρικοί των όμορων Μητροπολιτικών επαρχιών του λεκανοπεδίου, ευλαβείς προσκυνητές της Αίγινας, πιστοί από τον Πειραιά και την Αθήνα, καθώς και Μοναστικές αντιπροσωπείες από τις Ιερές Μονές Αγίου Κυπριανού Φυλής με τον Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη, Γέροντα Θεοδόσιο και Αγίων Αγγέλων Αφιδνών με τη Γερόντισσα Ταξιαρχία, οι οποίοι έδωσαν το ευλαβικό «παρών» στην εορτή του Οσίου.

1UISRRG

2IOUNFG

3OUINSG

4NUIOSG

5UNDH

6IUN

7NIUH

8ONU

9ONUH

10SHIN

11NUF

12UINOF

13NUIG

14NUIG

15INUDG

16NU

17NUIDH

18NUH

19SRH

      Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας Ιερείς, Μοναχές και λαϊκοί μετέβησαν στο Κάθισμα του Οσίου Ιερωνύμου που τιμάται στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κάθισμα του Αγίου.

20SFG

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes