2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Νυκτερινή ακολουθία για τον Πατροκοσμά στον Καθεδρικό

Τετάρτη06Σεπτέμβριος2017

Νυκτερινή ακολουθία για τον Πατροκοσμά στον Καθεδρικό

      Η μνήμη του προστάτου των Κατηχητικων Σχολείων της Μητροπόλεώς μας, Εθναποστόλου Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τιμήθηκε με νυκτερινή θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
      Απότμημα των ιερών λειψάνων του Αγίου βρισκόταν ευπρεπισμένο σε αργυρά λειψανοθήκη προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών που προσήλθαν.
      Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως ένα απλοϊκό γεροντάκι από το Άγιον Όρος κατάφερε να αφυπνίσει τη συνείδηση του σκλαβωμένου γένους και να προικιστεί άνωθεν με το χάρισμα της προφητείας και της διοράσεως. Τέλος ευχήθηκε στον π. Λεωνίδα, επί τη συμπληρώση τριετίας στον ιερό κλήρο, να έχει διαρκές πρότυπό του την αυταπάρνηση του Αγίου Κοσμά.

1UIJNMK

2UNISHNIUH

3UIFUS

4MUDI

5INUDHIUN

6INUHHNU

7NIDGUHDINU

8DNUGGY

9DHHDHD

10DHBFDHDH

11UISGNUGS

12UNIFBNIU

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes