2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή της Κοιμήσεως στον Πειραιά καί στον Καθεδρικό

Δευτέρα28Αύγουστος2017

Η εορτή της Κοιμήσεως στον Πειραιά καί στον Καθεδρικό

      Παραμονή της εορτής της Παναγίας μας, ο Ποιμενάρχης μας συγχοροστάτησε και συμμετείχε στη λιτανεία  στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της Μητροπόλεως Πειραιώς, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλαμίνος, κ. Γερόντιο, όπου πλήθος πιστών προσήλθαν για να τιμήσουν την Κοίμηση της Παναγίας μας. (πατήστε εδώ)
 
 jjj
 
1XFHDH
 
5IUNSIGNU
 
4IUNSGGINU
 
3USGU
 
2UNIFHHUIN
 
      Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών εόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου ο Επίσκοπός μας, σε αγρυπνία, όπου πιστοί προσήλθαν για να τιμήσουν το Άγιο πρόσωπο της Παναγίας μας και να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.
      Η Παναγιά υπήρξε, είναι και θα είναι η προστάτιδα, η εγγυήτρια, η μεσίτρια, η σκεπή, η προστασία κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού.
      Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να αποπροσανατολίσουν τον Ορθόδοξο λαό μας και να τον πείσουν ότι εδώ δεν υπάρχει Ορθοδοξία, ας γνωρίζουν ότι είναι περαστικοί κι ότι υπάρχει ημερομηνία λήξεως στην εντεταλμένη, αντεθνική και αντιχριστιανική υπηρεσία τους.
      Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε στην πατρίδα μας, όποιο δρόμο, όποιο χωριό κι όποια πόλη κι αν περάσουμε, θα βρούμε ένα θαυματουργό εικόνισμα της Παναγίας μας. Είναι πραγματικά παράλογο να υπάρχουν πρόσωπα σήμερα, τα οποία τολμουν να λένε ότι εδώ, στην Ελλάδα μας, αλλά και παντού οι Έλληνες, δεν είναι Ορθόδοξος λαός. Αυτά τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Επίσκοπός μας στην εόρτια ομιλία του.
 

2IONSFGGOIN

AAS

3IJNDHIUHTD

4NUISRGUIG

5IUSGUIG

6UIUGIUI

7UIDIFGGIUGIU

8IUDRGIU

10SRGSGGS

11SGISGRIUG

12UISUGGUI

13UISGGUI

14IUSGGIU

15UISGGIU

16IUDGIU

17UIDHHIU

18FGIUGIUGI

20FGSGSRGRS

21UIFUIGFIU

22UIGGIUG

23IUGGIUGIU

24UISGIUSG

25IUSGGIUS

26IUDFGGIU

      

 

 

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes