2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή των Μυροφόρων στα Νένητα Χίου

Κυριακή30Απρίλιος2017

Κυριακή των Μυροφόρων στα Νένητα Χίου

      Στην Ιερά Μονή Αγίων Ταξιαρχών στα Νένητα Χίου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή των Μυροφόρων ο Επίσκοπός μας, με συλλειτουργούς του τον Ηγούμενο της Μονής των Αγίων Πατέρων, π. Αθανάσιο και τον Διάκονο, π. Κωνσταντίνο.
      Στην ομιλία του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου, προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να διατηρήσουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις πίστεως και πατρίδος. Έθνος και φυλή, δίχως αυτά τα ιδανικά είναι αέρας και καπνός. 
      Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η καθιερωμένη λιτανεία της θαυματουργού εικόνος του Αρχιστράτηγου Μιχαήλ στο χωριό το Νενήτων, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών. 

1NUISGUI

2NIUSRGU

3BHDGY

4YUSRGYU

5DHINUU

6HINNI

7HBDISUI

8GHIGB

11SFGUINS

12IGIBH

13IHBIY

14UIBY

17IDNHUDU

18SGRG

19GSIIIIIU

20IGHIUGH

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes