2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή της Απόκρεω στην Κερατέα

Κυριακή19Φεβρουάριος2017

Κυριακή της Απόκρεω στην Κερατέα

      Στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κερατέας Αττικής τέλεσε την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος, με συλλειτουργούς του τον π. Καλλίνικο και τους δύο Διακόνους. 
      "Την ημέρα αυτή κατά την οποία η Εκκλησία μας, μας υπενθυμίζει το φοβερό κριτήριο του Θεού και την ένδοξο Δευτέρα Του Παρουσία, ο κόσμος ξεφαντώνει και διασκεδάζει θέλοντας να ξεχάσει αυτό το γεγονός. Κι όμως είναι μια αναπόφευκτη πραγματικότητα κατά την οποία θα ανοίξουν τα βιβλία της ζωής μας και θα κριθούν τα λόγια, τα έργα, οι καρδιές και οι διάνοιές μας, με βασικό κριτήριο την αγάπη. Αγάπη προς τον Θεό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο" ανέφερε στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος.

1UYSGUYHH

2UBDASFYUB

3HUGSDFFG

    Στην συνέχεια μετέβη στις Αχαρνές όπου και τέλεσε τον Αγιασμό στην νέα αίθουσα παραπλεύρως του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, η οποία θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Κατηχητικού Σχολείου του Καθεδρικού.  

4UBYSG

5BUHSFGNUI

6INUDHIUN

7INDGHNIU

8HDAVUYBBU

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes