2b.jpg

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου μας κ. Καλλινίκου

Δευτέρα12Αύγουστος2024

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου μας κ. Καλλινίκου

 

agkalinikou2

   Στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αθικίων Κορινθίας βρέθηκε σήμερα, Κυριακή Ζ΄ Ματθαίου και ημέρα μνήμης του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. Την ημέρα αυτή άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Μακαριώτατος Προκαθήμενος της Εκκλησίας μας, Αρχιεπίσκοπος Γ.Ο.Χ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Καλλίνικος.
agkalinikou15

agkalinikou3

agkalinikou4

   Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, ενώ εν συνεχεία τελέσθηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, του Ποιμενάρχου μας, Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου, Θεσσαλονίκης κ. Γρηγορίου, Δημητριάδος κ. Φωτίου, Ωρωπού και Φυλής κ. Κυπριανού, Λαρίσης και Πλαταμώνος κ. Κλήμεντος, Μεθώνης κ. Αμβροσίου και του επίσης εορτάζοντος, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ταλαντίου κ. Καλλινίκου.

agkalinikou8

agkalinikou9

agkalinikou10

agkalinikou11

agkalinikou12

agkalinikou13

agkalinikou14

agkalinikou14a

agkalinikou14b

agkalinikou15

agkalinikou15a

agkalinikou16

agkalinikou17

agkalinikou18

agkalinikou19

agkalinikou20

agkalinikou21

agkalinikou22

agkalinikou23

agkalinikou24

agkalinikou25

agkalinikou26

   Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης και Πλαταμώνος κ. Κλήμης.

agkalinikou27

agkalinikou28

   Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος εξέφρασε ευχές και ευχαριστίες προς όλους τους προσελθόντες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον Θεοφιλέστατο Ταλαντίου κ. Καλλίνικο.

agkalinikou29

agkalinikou30

agkalinikou31

agkalinikou32

agkalinikou33

agkalinikou34

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook