2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Στ' Κατανυκτικός Εσπερινός στην Παναγία Γοργοϋπήκοο Οινόης

Κυριακή21Απρίλιος2024

Στ' Κατανυκτικός Εσπερινός στην Παναγία Γοργοϋπήκοο Οινόης

  Στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Οινόης τελέσθηκε ο Στ' Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

   Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε στίχους από τις περικοπές του βιβλίου των Παροιμιών που αναγνώσαμε την περασμένη Τετάρτη και Παρασκευή, όπου ο σοφός Σολομών εστιάζει στην ανάγκη του ανθρώπου να ακούει και να δέχεται τους ελέγχους που γίνονται προς όφελός του, στην τεράστια σημασία που έχει η παιδεία και η παίδευση στη ζωή του ανθρώπου, στην αποφυγή της ευσεβείας και την υιοθέτηση της σύνεσης, της σοφίας και του φόβου Θεού ως τον άριστο τρόπο ζωής.

   Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή περικοπή εκ του Ευαγγελίου, τονίζοντας την δύναμη της μετανοίας στην εξύψωση του ανθρώπου από τα χοϊκά στα επουράνια.

   Κλείνοντας τον λόγο του, ο Επίσκοπός μας ευχήθηκε με το καλό να φθάσουμε στην Αγία Εβδομάδα των Παθών και της Αναστάσεως.

TELEYTAIOS KATAN 24 8 of 8

IMG 3831

TELEYTAIOS KATAN 24 1 of 8

TELEYTAIOS KATAN 24 2 of 8

TELEYTAIOS KATAN 24 3 of 8

TELEYTAIOS KATAN 24 5 of 8

TELEYTAIOS KATAN 24 7 of 8

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes