2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η σύναξις του Προδρόμου στον Ταξιάρχη Ασπροπύργου

Σάββατο20Ιανουάριος2024

Η σύναξις του Προδρόμου στον Ταξιάρχη Ασπροπύργου

   Στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ Ασπροπύργου βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος για την εορτή της συνάξεως του Αγίου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

   Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Πετσαλίδης, ενώ στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος μετά του Επισκόπου μας και ο Σεβ. Τορόντο κ. Μωϋσής.
   Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία του εορτασμού των συνάξεων της Παναγίας μας και Αγίων οι οποίοι συνέβαλαν σε μεγάλα γεγονότα της Θείας Οικονομίας, όπως σήμερα, μία ημέρα μετά τα Θεοφάνια, εορτάζουμε την σύναξη του Προδρόμου.
   Επίσης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο Άγιος Ιωάννης θα αποτελέσει τον αρχηγό του δέκατου Αγγελικού Τάγματος, αποτελούμενου από όσους Μοναχούς και Μοναχές αγίασαν.
   Εν κατακλείδι, εξέφρασε εόρτιες ευχές στον ασθενή και εορτάζοντα γέροντα Εφημέριο του Ναού, π. Ιωάννη Ψωμιάδη.
 

PRODROMOU 24 1 of 3

PRODROMOU 24 2 of 3

PRODROMOU 24 3 of 3

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes