2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κάλαντα του Αγίου Λαζάρου στον Σεβασμιώτατο

Σάββατο16Απρίλιος2022

Κάλαντα του Αγίου Λαζάρου στον Σεβασμιώτατο

 

de 4

Σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, μετά από την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Κωνσταντίνου Κοκκολή, κλιμάκιο των παιδιών του κατηχητικού σχολείου της Ενορίας, συνοδευόμενα από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως μας π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδη, την Διευθύντρια των Κατηχητικών της Μητροπόλεως μας κα. Ευαγγελία Ψαρομμάτη και κατηχήτριες του Ναού έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο τα παραδοσιακά κάλαντα του Αγίου Λαζάρου.

IMG 7015

IMG 7016

IMG 7017

    Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους υπευθύνους για την όμορφη έκπληξη και τους μίλησε για την σημασία της Αναστάσεως του Λαζάρου ως προαγγέλου της Αναστάσεως του Κυρίου και όλου του ανθρωπίνου γένους. Μέσα από την Ανάσταση του Λαζάρου ο Γλκύτατος Χριστός μας διακηρύσσει ότι εκείνος που θα πιστέψει σε Εκείνον, δεν θα συναντήσει θάνατο, αλλά θα πορευθεί από την επίγεια πρόσκαιρη ζωή στην ουράνια και αιώνια.

IMG 7018

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes