2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Καθεδρικό

Παρασκευή08Απρίλιος2022

Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Καθεδρικό

   Με το πέρας του Ακαθίστου στην Σουμελά του Ασπροπύργου, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, όπου επίσης χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου. 

   Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ενίσχυση της Παναγίας προς τους Χριστιανούς, με την βασική προϋπόθεση της αυταπάρνησης. Όπου υπάρχει αυταπάρνηση εκεί έρχεται η ευλογία και ακολουθεί η πρόοδος. Δυστυχώς, οι περισσότεροι εξ ημών, μεγαλώσαμε στην Εκκλησία και όμως παραμένουμε ίδιοι, δεν προοδεύουμε, γεγονός που υποδεικνύει την έλλειψη εκ μέρους μας της αυταπάρνησης. Οι πρόγονοι μας που δέχθηκαν την εύνοια της Κυρίας Θεοτόκου, προηγουμένως υπέδειξαν αυταπάρνηση για το κοινό καλό με αποτέλεσμα να οδηγηθούν από νίκης εις νίκην.

   Επίσης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον νέο Ναό της Σουμελά στον Ασπρόπυργο και ευχήθηκε άπαντες να πλημμυρίσουν από την ευλογία της Παναγίας μας.

IMG 7039

IMG 7015

IMG 7017

IMG 7027

IMG 7035

IMG 7044

IMG 7045

IMG 7048

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes