2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ανοίγει η Σουμελά!

Δευτέρα04Απρίλιος2022

Ανοίγει η Σουμελά!

soumela 2 20222

Αγαπητοί αδελφοί,
   Ευχαριστώντας τον Τριαδικό Θεό και την Πανάχραντο Θεοτόκο, με αισθήματα συγκίνησης και χαράς σας ανακοινώνω ότι το θαύμα ολοκληρώθηκε. Την Παρασκευή 8/4/2022, σύμφωνα με τον από καιρού σχεδιασμό μας, η Παναγία Σουμελά Ασπροπύργου ανοίγει τις θύρες της και ξεκινά  το έργο της σωτηρίας του λαού του Θεού.
   Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας, οι οποίοι δεν μας επέτρεψαν να κλειδώσουμε την ημερομηνία. 
   Την Παρασκευή, λοιπόν, στις 15.30 απογευματινή, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Σουμελιωτίσσης και ακολούθως θα τελεσθεί ο Αγιασμός  των Θυρανοιξίων. Με την είσοδο στο Ιερό Σέμνωμα της Θεοτόκου, θα ψαλλεί προς τιμήν Της ο Ακάθιστος Ύμνος. 
   Καλείσθε όλοι οι ευλαβείς να συμμετάσχετε στην χαρά της τοπικής μας Εκκλησίας για το ιστορικό αυτό γεγονός και να λάβετε την ευλογία της Παναγίας μας.

 ο Αττικής και Βοιωτίας Χρυσόστομος

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes