2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Επιτυχημένη η 25η Αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή20Μάρτιος2022

Επιτυχημένη η 25η Αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

ffr

   Με επιτυχία στέφθηκε  η 25η τακτική αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς πολλοί συνειδητοί αιμοδότες, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας «πρόσφερε και εσύ ζωή από την ζωή σου», προσήλθαν -παρά το δριμύ ψύχος- στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασπροπύργου για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ..

   Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια Χαλκίδος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος μετέβη στον χώρο της αιμοδοσίας, όπου είχε την ευκαιρία να δώσει ευχές στο ιατρικό κλιμάκιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» και να συγχαρεί εκ του σύνεγγυς τον ακάματο υποστηρικτή του αιμοδοτικού έργου, αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο π. Ματθαίο Μαβίδη, και τους επαινετούς υπευθύνους της αιμοδοτικής δραστηριότητας της Μητροπόλεως, κα. Σοφία Μαυρίδη, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Ασπροπύργου, ως και τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη.

   Κατά την παραμονή του Σεβασμιωτάτου στον χώρο της αιμοδοσίας συναντήθηκε με τους προσελθόντες να δώσουν αίμα αξιότιμους κ. Μιχάλη Ψωμιάδη, Αντιδήμαχο Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης και κ. Κατσαρό Ιωάννη, Πρόεδρο Οργανισμού Άθλησης, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας.

image3

image2

image4

image5

IMG 8877

IMG 8885

Photos

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes