2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή του Παραλύτου στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδας

Κυριακή23Μαϊος2021

Κυριακή του Παραλύτου στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδας

   Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδας λειτούργησε σήμερα, Κυριακή του Παραλύτου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

   Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική φράση «Κύριε, ἄνθρωπον οὐκ ἔχω». Συγκεκριμένα, είπε ότι  πολλές φορές συναντούμε συνανθρώπους μας με ορισμένες αδυναμίες, οι οποίοι χρειάζονται μία χείρα βοηθείας. Ως Χριστιανοί, ως τέκνα Εκείνου που δεν παρέβλεψε τον παράλυτο, αλλά με τον θεϊκό Του λόγο τον κατέστησε υγιή, οφείλουμε να εφαρμόζουμε το αποστολικό: "Ἀλλήλων τὰ βάρη βαστάζετε». Εάν δούμε τον αδερφό μας αδύναμο, έχουμε καθήκον να τον ενισχύσουμε, όπως θα επιθυμούσαμε κι εμείς την στήριξή του στις δικές μας αδυναμίες. Με τον τρόπο αυτό, με την ευλογημένη αλληλοβοήθεια, πορευόμαστε με περισσότερη ασφάλεια και βεβαιότητα στην οδό προς τον Αναστάντα Χριστό μας.

IMG 4872

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes