2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κουρά Μεγαλόσχημης Μοναχής στη Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου

Τετάρτη07Απρίλιος2021

Κουρά Μεγαλόσχημης Μοναχής στη Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Χρυσόστομος το απόγευμα του Ευαγγελισμού της Παναγίας μας. Μετά τον Εσπερινό της απόδοσης της μεγάλης θεομητορικής εορτής, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Μεγαλόσχημον κουρά της επί σειρά ετών αδελφής της Μονής, Οσιωτάτης Μοναχής Παρθενίας, την οποία ανέλαβε πνευματικά η Οσιωτάτη Γερόντισσα Ευθυμία Μοναχή.

   Με το πέρας της κατανυκτικής ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς την νέα Μεγαλόσχημη της εξέφρασε ευχές για επιτυχημένη ανταπόκριση στα Ιερά καθήκοντα της Αγγελομίμητης πολιτείας. Παράλληλα, την παρότρυνε με πνευματικές νουθεσίες τονίζοντας ότι καθήκον της έως της αναχώρησης της από τα επίγεια είναι να ακτινοβολεί με το παράδειγμα της το Φως του Χριστού που φωτίζει τον κόσμο.

 

IMG 4615

IMG 4623

IMG 4629

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes