2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η 21η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή22Νοέμβριος2020

Η 21η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

   Εν μέσω της ταραχής που έχει προξενήσει παγκοσμίως ο κορωνοϊός, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο παραμένει φλογερή από εκείνους τους ευσεβείς Χριστιανούς που επιθυμούν να δώσουν ζωή από την ζωή τους. Οι δύσκολες συνθήκες , ο φόβος και η αμφιβολία την οποία βιώνουμε, αντί να λειτουργήσουν ανασταλτικά, αποτέλεσαν έναν επιπλέον λόγο για τους σταθερούς και τακτικούς αιμοδότες της Μητροπόλεώς μας, να δώσουν σήμερα το «παρών», ανταποκρινόμενοι στο  κάλεσμα αγάπης, προσφοράς και φιλανθρωπίας της Εκκλησίας μας.  

   Στην 21η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην παρακείμενη κι ανακαινισμένη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασπροπύργου, σήμερα, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, συγκεντρώθηκε όπως κάθε φορά αριθμός φιαλών αίματος ικανός να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των πασχόντων αδελφών μας.   

   Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας  μετέβη στην αίθουσα της αιμοδοσίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, κ. Χρυσόστομος, ο οποίος επέβλεψε την φιλάνθρωπη κίνηση έμπρακτης αγάπης. Παράλληλα, ενθάρρυνε, τόνωσε, έδωσε την πατρική του ευλογία κι ευχαρίστησε από καρδιάς τους ευσυνείδητους εθελοντές, τόσο τους αιμοδότες μας, όσο και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, την  Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφία Μαυρίδη, τον  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ασπροπύργου κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο που παρέστη υποστηρικτικά, το κλιμάκιο των ιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» το οποίο έχει την ευθύνη των αιμοληψιών, και βέβαια τον δραστήριο εφημέριο του Ναού, π. Ματθαίο Μαβίδη.

   Οι αιμοδότες μας, φεύγοντας έλαβαν ως ευλογία για την αγαστή ενέργειά τους, μια πάνινη τσάντα που φέρει το διακριτικό «Άγιος Νεκτάριος, 100 χρόνια από την κοίμησή του» και μια μικρή εικόνα του Αγίου του 20ου αιώνος. Το αναμνηστικό δώρο εδόθη χάριν του εορταστικού χαρακτήρος της ημέρας, αφού σήμερα ολοκληρώθηκε εκατονταετία από την κοίμηση του Αγίου πατρός ημών Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως.

aimodosia

20201122 130433

20201122 121530

20201122 101759

image0

image4

image7

image9

20201122 123359

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes