2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η 16η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή20Ιανουάριος2019

Η 16η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

   Πιστοί στο φιλανθρωπικού περιεχομένου ραντεβού τους, οι αιμοδότες, ποίμνιο της περιοχής κυρίως του Ασπροπύργου, ανταποκρίθηκαν με προθυμία και συνέπεια στην 16η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

   Η αιμοδοσία έλαβε χώρα, όπως πάντα, στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου, όπου ειδικό κλιμάκιο ιατρών από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» παρευρίσκετο κατά το διάστημα από τις 09.00 έως τις 14.00. Στην πρώτη αυτή, εκ των τριών κατά τη διάρκεια του έτους τακτική αιμοδοσία, συγκεντρώθηκαν περί τις 50 φιάλες αίματος.  

   Οι αιμοδότες της Μητροπόλεώς μας, πλήρεις συναίσθησης του έργου που επιτελούν, δεν δίστασαν, αμέσως μετά την αγαστή αυτή πράξη, να μεταβούν μαζικά (πούλμαν) με τις ενορίες τους στο κέντρο των Αθηνών, για να συμμετάσχουν στο Εθνικό Συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

   Ο Επίσκοπός μας, κατά την επίσκεψή του σημείωσε, πως η ευσυνειδησία και η συνέπεια που διακρίνει τους ανθρώπους αυτούς, που προσφέρουν χωρίς να ζητούν κανένα αντάλλαγμα και καμία αναγνώριση, είναι άξια θαυμασμού και αποτελεί υποδειγματική συμπεριφορά πολίτη. Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές αιμοδότες, καθώς και τα μέλη της συντονιστικής ομάδας αιμοδοσίας της Μητροπόλεως, τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη, την κατηχήτρια κ. Σοφία Μεσαριτσίδη, τον Χαράλαμπο Σαρηγιαννίδη, τον Γεώργιο Σολεϊμετζίδη και ασφαλώς τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ματθαίο Μαβίδη.

1

2

3

4

5

6

7

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes