2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ιερατική Σύναξη στον Καθεδρικό

Τρίτη12Ιούνιος2018

Ιερατική Σύναξη στον Καθεδρικό

            Η καθιερωμένη σύναξη των Ιερέων της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας  που πραγματοποιείται ετησίως με το πέρας της εαρινής περιόδου, έλαβε χώρα σήμερα, το πρωί, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, κ. Χρυσοστόμου.
            Τα θέματα που αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν ήταν:
- Το Μυστήριο της Εξομολογήσεως
- Το ορθό τυπικό και η ανάγκη τηρήσεώς του στις κατά τόπους ενορίες
- Η προσωπικότητα, η κοινωνική συμπεριφορά, η ευπρέπεια και η διαγωγή του Ιερέως ως αναπόσπαστο μέρος της Ιερατικής του διακονίας 
- Η εκκοσμίκευση των Ιερών Μυστηρίων, του Γάμου και της Βαπτίσεως
- Οι παιδικές Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως ως συνέχεια των Κατηχητικών μας Σχολείων, η αξία και η συμβολή τους στην καθοδήγηση των παιδιών μας.
            Πλούσιος και ενδιαφέρον διάλογος αναπτύχθηκε μεταξύ των παρισταμένων Ιερέων και  του Επισκόπου μας με σημαντικές διαπιστώσεις και χρήσιμα συμπεράσματα.

IMG 1567

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes