2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Σύναξη νεανικών φορέων της Μητροπόλεως

Κυριακή11Φεβρουάριος2018

Σύναξη νεανικών φορέων της Μητροπόλεως

Σύναξη των δύο νεανικών Φορέων και συγκεκριμένα μελών της Μικτής Χορωδίας και  της Θεατρικής Ομάδας «Λυδία» της Μητροπόλεώς μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή των Απόκρεω. Ανταποκρινόμενοι νέοι στο κάλεσμα του Επισκόπου μας  βρέθηκαν σήμερα, το μεσημέρι, στη φιλόξενη αίθουσα του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου στις Αχαρνές, οπού είχαν την ιδιαίτερη χαρά να συζητήσουν και να γευματίσουν με τον Επίσκοπο σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα. 
Οι δύο ομάδες εργάζονται και συνεργάζονται -με την ευχή του Επισκόπου μας- αρμονικά τα δύο τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ποιοτικών και ολοκληρωμένων καλλιτεχνικών θεαμάτων. Συνδυασμός ψαλτικής τέχνης και τραγουδιού, υποκριτικής θεάτρου και απαγγελίας, με θέμα πάντα Ορθόδοξο Χριστιανικό και σκοπό την ανάταση της ψυχής, την ενθάρρυνση και την ουσιαστική ψυχαγωγία με τρόπο αγαθό και θεάρεστο, είναι η αποστολή και το έργο των ομάδων της Μητροπόλεώς μας.
Ο Ποιμενάρχης μας πρωτίστως ευχαρίστησε άπαντες για την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά τους στα κοινά της Μητροπόλεως, τονίζοντάς τους ότι «είστε και γίνεστε ψυχαγωγοί» σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη την ηθική στήριξή μας. Όλοι μαζί, εμείς οι κληρικοί και εσείς, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, αρκεί αυτό που προσφέρουμε να γίνεται καρδιακά και διακριτικά. Στη συνέχεια εξήγησε τα της σημερινής ημέρας των Απόκρεω του Τριωδίου και ακολούθως προσέφερε ως δώρο, από μια ηλεκτρονική συσκευή σε κάθε φορέα και συγκεκριμένα σε δυο νέους, έπειτα από κλήρωση, τιμώντας συμβολικά με αυτόν τον τρόπο, τον εθελοντισμό τους.

1FXG

2SG

4SG

5SG

6FXFGH

7DFGH

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes