2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη07Φεβρουάριος2018

Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στη Θεσσαλονίκη

        Στα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, κ. Γρηγορίου, στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Ποιμενάρχης μας.
         Η Ακολουθία του Εσπερινού τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, όπου ο Επίσκοπός μας κήρυξε το Θείο λόγο.
Ανήμερα, η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θέρμης προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου, κ. Γρηγορίου, με συλλειτουργούς τον Ποιμενάρχη μας, κ. Χρυσόστομο και τον Μητροπολίτη Φιλίππων και Μαρωνείας, κ. Αμβρόσιο, ο οποίος και κήρυξε το Θείο λόγο.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπός μας ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη και μεταξύ άλλων είπε, να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατός το σημαντικό ποιμαντικό του έργο. Ο Σεβασμιώτατος κ. Γρηγόριος ευχαρίστησε Αρχιερείς, Ιερείς και το εκκλησίασμα που συμμετείχε στα ονομαστήριά του, δίνοντας ιδιαίτερες ευχές στον εορτάζοντα εφημέριο του Ιερού Ναού, π. Γρηγόριο Πρινιά.

Από τον Εσπερινό 

1UO

2JO

 Από τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία

3JOI

4OJI

5OJI

6OIJ

7OIJ

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes