2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην σκακιστική λέσχη Ασπροπύργου «Άσπρος Πύργος»

Κυριακή21Ιανουάριος2018

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην σκακιστική λέσχη Ασπροπύργου «Άσπρος Πύργος»

     Στην φιλόξενη αίθουσα του Αθλητικού Συλλόγου "Άσπρος Πύργος" στην Γκορυτσά Ασπροπύργου βρέθηκε απόψε ο Ποιμενάρχης μας όπου έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικόλαου Μελετίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Λέσχης κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου ο οποίος και είναι η κινητήριος δύναμη για ότι σημαντικό έχει επιτευχθεί τα τελευταία είκοσι χρονιά στο Σύλλογο, καθώς και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Στέφανου Ποιμενίδη.
    Ο Επίσκοπός μας, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τη Διοίκηση του Συλλόγου και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο για τη μεγάλη του προσπάθεια να αναδείξει Παγκόσμιους Πρωταθλητές στο σκάκι, απευθυνόμενος  προς τα παιδιά, τους τόνισε ότι για να ανέβει κάποιος ψηλά, υποχρεωτικά πρέπει να ανέβει ένα-ένα τα σκαλοπάτια της ζωής . Είναι νόμος της φύσεως, ότι για να αποκτήσουμε κάτι καλό, πρέπει να έχουμε επιμονή και υπομονή. Αξίζει να τονίσουμε ότι αρκετά είναι τα παιδιά από το ποίμνιό μας που ασχολούνται με το σκάκι τα οποία έχουν διακρίσεις Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες.

1Q

3E

5T

4ER

6F

7T

2R

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes