2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ο Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης στο Λουτουφί Βοιωτίας

Πέμπτη07Δεκέμβριος2017

Ο Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης στο Λουτουφί Βοιωτίας

             Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μόνη Αγίας Αικατερίνης στο Λουτουφί Βοιωτίας τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου μας, με τη συμμετοχή κληρικών και πανηγυριστών προσκυνητών που προσήλθαν να τιμήσουν την Αγία.
            Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του ανεφέρθη στην πίστη, το ήθος, τη συνέπεια και την ψυχική δύναμη που είχε η Αγία Αικατερίνη, χαρίσματα τα οποία την βοήθησαν να αντέξει τα βασανιστήρια και να φτάσει στον υψηλό προορισμό της, την ένωσή της με τον Κύριό μας.
            Ο Επίσκοπός μας έδωσε ευχές στον Γέροντα και κτήτορα της Μονής, Αρχιμανδρίτη π. Ευθύμιο Μπαρδάκα να συνεχίσει με ψυχική δύναμη τη διακονία του στον αμπελώνα του Κυρίου. Ο Γέροντας Ευθύμιος ανταπέδωσε τις ευχές του προς τον Σεβασμιώτατο, ευχαριστώντας συνάμα  τους Ιερείς, τους Ιεροψάλτες και όλους, όσοι συνέβαλαν για την ευταξία της πανηγύρεως.
            Η φιλόξενη αδελφότητα παρέθεσε τράπεζα για όλους τους προσκυνητές.

1UI

2IU

3UI

4UI

5UI

6UI

7UI

8HY

9B

10U

11I

12IU

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes