2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Σταμάτα

Παρασκευή06Οκτώβριος2017

Η εορτή της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Σταμάτα

      Στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Σταμάτα Αττικής χοροστάτησε στον Εσπερινό και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Ποιμενάρχης μας.
      Η Παναγία είναι η γέφυρα που ένωσε τον ουρανό με τη γη, τον άνθρωπο με τον δημιουργό Θεό. Κάθε χωριό, κάθε πόλη, ακόμη και πίσω από κάθε πέτρα στον τόπο αυτό, υπάρχει ένα ξεχωριστό θαυματουργό εικόνισμα της Παναγίας μας. Η Ελλάδα, η χώρα των Αγίων και των ηρώων, έχει την ιδιαίτερη ευλογία αυτής της μεγάλης πρεσβείας της Θεοτόκου. Το πρόσωπό της, η παρουσία της για εμάς, είναι ελπίδα και παρηγοριά για να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα. Η Παναγιά μας, είναι για εμάς «η βοηθός», στο να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που δημιουργούν στη ζωή μας, άνθρωποι από τους οποίους λείπει κυρίως η αγάπη, τόνισε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπός μας.

Από τον Εσπερινό 

1YUSF

2YUDV

3USDUI

4UISVU

5UICB

6UHOCB

7UICB

8SGR

9SFB

10ZDV

11FUIR

12DGSV

13UIIU

Από τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία  

1UIHV

2UIDU

3UISFV

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes